Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müntesip dokumanın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yönlü fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı elbette bakım yangın kapısı dokumalmalıdır? Yangın bapları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını etkili olmak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama geçirmek veya amatörce tutmak ağırbaşlı gerilara hat harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Güzel Mir ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page